Коронавірус. Книга для дітей.

2020-04-16

Пандемія коронавірусу — серйозне випробування для всього світу. І однією з найбільш вразливих частин населення у цій ситуації є діти. Вони стали заручниками незвичних та незрозумілих для них обставин. Змінилися їхні щоденні ритуали та розпорядок дня.
Пояснити ситуацію та заспокоїти дітлахів покликана книжка, що вийшла 7 квітня у британському видавництві Nosy Crow.
Простою мовою вона відповідає на запитання, які цікавлять дітей віком від 5 до 9 років: «Що таке коронавірус? Як він передається? Що станеться, якщо його підхопити? Чи є ліки від коронавірусу? Чому деякі заклади, в які ми зазвичай ходимо, закриті?»
Видавці Nosy Crow запросили до створення книжки всесвітньо відомого ілюстратора Акселя Шеффлера, який охоче доєднався і проілюстрував безкоштовне інформаційне видання, яке пояснює дітям, що таке коронавірус у найкоротший термін. Консультантом виступив фахівець Лондонського інституту гігієни та тропічної медицини професор Ґрехем Медлі. Попри велике навантаження, він переглянув книгу, і його пропозиції, разом із рекомендаціями від очільників молодших навчальних закладів та дитячого психолога, були включені до остаточної версії книги.
Автори книги сподіваються, що вона надасть психологічну та інформаційну підтримку дітям та їхнім батькам і допоможе відповісти на складні запитання у важкі часи.
Прочитати книгу ви можете у вкладенні внизу сторінки.
Вкладення
Кiлькiсть переглядiв: 136

Коментарi