Увага! Акція "HAPPY ГАВ ДЛЯ СІРКА"!

2020-09-30

Команда Happy Paw з 5 по 16 жовтня 2020 року розпочинає V Всеукраїнську акцію «Нарру Гав для Сірка» та пропонує і нашому навчальному закладу долучитися.

Мета акції – забезпечити тварин у притулках їжею, іграшками та медикаментами. Зібрану допомогу потрібно передати до притулку чи зоозахисної організації, що діють у нашому населеному пункті (щоб дізнатись більше про притулки перейдіть за посиланням - https://happypaw.ua/ua/zoo-organization)

По завершенню акції надішліть нам на електронну пошту: assistant@happypaw.ua інформацію про результати (орієнтовна кількість зібраної допомоги в кг) та фото. І ми обов’язково розповімо про результати акції у нас в соцмережах та на сайті, а також надішлемо електронну подяку від Фонду для навчального закладу.

Завантажити готовий плакат можна за посиланням:https://drive.google.com/drive/folders/1LhxRCCwQ8cKl_ywprSr1JakpYCVDiAgy

Завдяки вашій допомозі під час проведення ІV Всеукраїнської благодійної акції "Happy Мяу для Мурчика", яка проходила у березні 2020 року, 84 зоозахисні організації отримали більше 9 390 кг круп, корму, консерв, а також понад 25 400 грн на потреби чотирилапих - https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/19

Кiлькiсть переглядiв: 203

Коментарi